© 2003 Mp3Doctor
     Alle rechten voorbehouden.

 

MP3Doctor Beoordelingen - Reacties Mp3Doctor

 

---

MP3 Doctor is uitstekend voor mij

Ingezonden door Ravindar op di, 2007-08-14 11: 12.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
Uitstekende setup met een eenvoudig te gebruiken functie line-up te gebruiken.
nadelen:
Karaoke werkt niet op sommige complexe vocale patronen.
review:

Arts, dokter, oh de term die zo zwaar op iets dat kan "om zo te zeggen" fix alles wordt gezet. Toen ik naar het kantoor van de dokter wil ik mijn probleem opgelost. Ik wil niet te betalen en te ontvangen advies dat niet werkt.

Dit programma, MP3 Doctor ik voel is net als een echte dokter. Toen ik onlangs gedownload en gebruikt dit programma op mijn computer vrienden Ik vond het zeer eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Kortom voor minder dan $ 20 dollar ik was in staat om te bewerken, te repareren, remix, te versnellen, vertragen of zelfs wat karaoke met zijn vocale remover. Begrijp me niet verkeerd!

Dit programma zal de meeste van deze dingen te doen top notch, maar je krijgt waar je voor betaalt. Verwacht geen enkele plaat studio remix dat gaat om het aan de clubs of worden gebruikt als de beat in een nieuw rap lied! Dat is niet wat dit programma bedoeld is. Het is bedoeld om te worden gebruikt om uw bestanden te bewerken thuis of als u een DJ bedrijf. liedjes, remix songs bewerken, vertragen liedjes, niet geheel nieuwe meesterwerken creëren.

MP3 arts maakt niet alleen de gebruiker de tracks bewerken door te snijden, toevoegen of bemonstering delen. Een heel nette functie die ik hield absoluut op deze bijzondere programma was de mogelijkheid om het tempo (snelheid) van de song veranderen zonder de toonhoogte (zang hoger of lager met de snelheid veranderen).

Met deze functie geef ik een A ++++ omdat ik, ik, ben een DJ en zijn er nu al meer dan 6 jaar en ik waardeer het kunnen versnellen of vertragen een lied zonder dat het klinkt als de chip monniken. Ridin 'Dirty klinkt niet goed wanneer gezongen door de chipmunks, geloof me! Over het algemeen, zoals de titel van mijn review! Een fatsoenlijke MD

Een arts in de wereld van vandaag is geen God! Gelieve niet te verwachten dat dit programma. MP3 arts verdient waarschijnlijk 9 op de 10 schaal gewoon omdat het dingen die de meeste andere programma's kunnen niet voor minder dan $ 20 bucks doen kan doen.

Zoals ik al eerder gezegd, ik hou het tempo functie zonder dat de chipmunks! Ik gebruik het als ik DJ'ing in staat zijn om twee nummers perfect in elkaar te mengen als één. Je hebt een dat is 84 BPM (beats per minuut) en je hebt een ander dat is 106, kunt u de 84 brengen tot 94 en breng de 106 neer dat, oh wat een remix te passen.

Ik persoonlijk houd dit programma heel goed heb ik vond het erg handig met mijn DJ'ing en echt voor iedereen die van muziek houdt en houdt van prutsen met het in hun extra tijd, ik geloof dat ze het leuk vinden. Voor een professional die verwacht top-of-the-line prestaties, niet zo veel.

Het is een fatsoenlijke MD, het alles doet het zegt dat het zal doen, maar niet veel meer. hier geen verborgen schatten. Alle aspecten van MP3 Doctor zijn upfront, kan bewerken, wijzigen tempo, en veranderen MP3 & Wav bestanden in bepaalde manieren. Dit programma is een koud waard vangen voor de meeste!

conclusie:

Niezen, koude, hoest of gewoon behoefte aan wat lappendeken? 9 keer van 10 de MP3 arts kan uw kwalen te genezen.

Uitstekend hulpmiddel voor Muziekliefhebbers

Ingezonden door amitmittal77 op wo, 2007-10-24 12: 43.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
Goede mogelijkheden en gemakkelijk te gebruiken.
nadelen:
Karaoke werkt niet op sommige complexe vocale patronen.
review:

MP3 Doctor is een uitstekend hulpmiddel voor muziekliefhebbers. U kunt dit doen veel denkt vanuit MP3 Doctor zoals:

Normaliseren: gebruik van deze functie kunt u het niveau van elke Mp3 of Wav om al uw bestanden te standaardiseren te passen.
Trim: gebruik van deze functie kunt u de toonaangevende en het einde stilte van een song te wissen.
Resample: met behulp van deze functie kunt u kanalen zoals mono of stereo, KWALITEIT als hoog, midden en laag aan te passen.
Egaliseren: met behulp van deze functie kunt u het geluid, de sfeer en de kleur van je muziek aan te passen.
met behulp van MP3 Dokter, kunt u Encode (van WAV naar MP3) en decoderen (van MP3 naar WAV)

Mp3 Doctor is de perfecte tool voor mp3 normalizer, volume normalizer, converter, resampler, equalizer etc ..

conclusie:

Goed hulpmiddel voor muziekliefhebbers met een eenvoudige interface. De moeite waard om de toepassing als deze.

MP3 Doctor - De arts is On-Call

Ingezonden door KiahsDad op ma, 2008-09-08 18: 35.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
Veel opties, in het algemeen eenvoudig te gebruiken, Fixes MP3's!
nadelen:
Vlakte uitziende interface, een beetje duur, kan verwarrend zijn als je niet begrijpt de terminologie.
review:

Het eerste wat mij opviel over dit product is dat de interface was vrij eenvoudig, maar niet over een 'programma' van de kaft niet beoordelen. Dit MP3 specialist kan de taak, die ooit kan het zijn te behandelen. Ik had een paar fuzzy klinkende MP3s met ongelijke geluidsvolume in de hele baan en toen ik 'normaliseren' geselecteerd en vond de file locatie van mijn specifiek nummer; de dokter ging aan de slag. Het duurde ongeveer 2 minuten en een voortgangsbalk aangegeven resterende tijd. Zomaar, werd mijn MP3 gerepareerd en klinkt beter dan ooit. Ik zou dit product aan DJ's en de gemiddelde P2P downloaders alike aanbeveel.

++ Verkrijgbaar in Single Mode en Batch Mode ++

-Opties Beschikbaar: -
+ Normaliseren - Zelfs geluidskwaliteit met een simpele klik!
+ Trim - Knip alle dat het praten aan het begin van de track!
+ Resampler - Bestanden die niet spelen? Ga verder met een hogere bitrate!
+ Equalizer - Pas de kwaliteit van het spoor
+ ID3 Tags - Hiermee kunt u op te slaan bijhouden info (titel, album, etc.).
+ Karaoke - vocals Verwijder voor uren plezier!
+ Tempo / Pitch - Chipmunk lied? of Screwed & Chopped versies!

+ Coderen WAV's in MP3's! & Decode MP3 om de WAV!

++ De MP3 arts zal uw zieke tracks te genezen in geen tijd ++

conclusie:

Geweldig programma vast te stellen van MP3's. Zeer aan te bevelen voor mensen die houden van hun muziek en de kwaliteit is belangrijk. Zeker een aanwinst voor een DJ.

MP3Doctor - Patching Uw MP3s is nog nooit zo makkelijk geweest

Ingezonden door truehannah op za, 2008-09-06 04: 04.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
Volume Standaardisatie, Trimming Feature
nadelen:
Enigszins verwarrend-interface, karaoke modus biedt gemengde resultaten
review:

Ik kreeg MP3Doctor omdat ik moe van al mijn mp3s met verschillende volume tarieven was. Aangezien ik luisteren naar een breed scala aan muziek, van rock tot klassiek, vond ik mezelf voortdurend te moeten het volume te regelen op mijn luidsprekers of de hoofdtelefoon zodat ik de nummers kon horen. MP3Doctor stond me toe om dit op te lossen. Met slechts een paar klikken op de knop, al mijn 100 + liedjes die ik in mijn collectie werden genormaliseerd. Ik heb niet meer te zitten en te wachten op elk nummer om te spelen om te zien of ik nodig om het volume te regelen.

Een andere leuke functie MP3Doctor biedt, is de mogelijkheid om je songs trimmen. Veel van mijn liedjes hadden een beetje stilte aan het eind, of ze drugs een beetje te lang met de instrumenten. U kunt ervoor kiezen om deze stukken van dode lucht gesneden uit je nummer, zodat je niet hoeft het niet meer te luisteren. De snij-interface van MP3 Doctor was gemakkelijk te begrijpen. Je hebt net de lat tussen de tijdsduur in het nummer dat u wilt bijsnijden, klikt u op ok, en je hebt niet langer dat doodse stilte in je liedje. Dit is waarschijnlijk de mooiste functie MP3 Doctor biedt.

Ik experimenteerde ook een beetje met de karaoke-functie van MP3 Doctor. Dit kenmerkt kun je zang van een van je liedjes te verwijderen, dus als je wilt dat de instrumentale versie van het nummer, kunt u deze functie eens proberen. Dit is vooral goed voor mensen die karaoke-avonden bij te wonen in bars, of als u een karaoke-hosten op uw eigen partij. De weinige nummers die ik geprobeerd had gemengde resultaten. Uit de twee nummers die ik gebruikte het op, ik vond het gemakkelijker om de zang volledig van de harde rock songs te verwijderen, dan is het popsongs. Je zou kunnen hebben gemengde resultaten jezelf. Ik denk dat dit alles hangt af van wat voor soort muziek en of de zang hebben dezelfde toonhoogte van de muziek of niet.

conclusie:

Mijn enige klacht over MP3 Doctor is de interface. Het is erg verwarrend het navigeren door alle functies en het uitzoeken wat je wilt doen, in het bijzonder het vinden van het trimmen functie. Echter, als je eenmaal weet waar alles is, wordt dit geen enkel probleem. Het volume gelijkmaker was het moeilijkste voor mij om erachter te komen, maar zodra ik deed, bood geweldige resultaten. Al met al, zou ik zeggen voor iedereen die moe is van het hebben van om het volume te veranderen voortdurend op hun liedjes, krijgen MP3 Doctor. Het is zeer de moeite waard.

Eindelijk een oplossing voor de muziekbestanden die een repairment nodig

Ingezonden door KCR op di, 2008-07-08 13: 43.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
De opties van de gelijkmaker, trimmen. Gemak in gebruik, zeer lage bestandsgrootte, compatibel met elk besturingssysteem.
nadelen:
kon niet sommige geluiden verwijderen wanneer de track stem tegelijkertijd
review:

Ik heb nooit gedacht dat we een software die helpt bij het trimmen, het controleren of preciezer aanpassen van een lied te zijn zou krijgen. Ik houd van muziek en download ik veel tracks van het internet, die soms uiteindelijk worden slecht opgenomen tracks. Ik heb veel nummers die niet perfect zijn op vele manieren. Sommigen hebben vaak wisselende volumeniveaus, sommige niet zo duidelijk zang en het ergste van alles veel tracks hebben verstoringen in de achtergrond. Ik gebruikte om deze tracks te luisteren als ze waren toen gedownload. Maar toen vond ik MP3 Dokter, ik dacht dat ik moet proberen en vertel je wat, het is een zeer goede software. Hoewel het niet geweldig, kon ik zeker zeggen dat we een betere software om muziekbestanden te repareren kan hebben.

Karaoke functie helpt bij het verwijderen van bepaalde geluiden uit het bestand. We kunnen geen verstoringen die had kunnen worden opgenomen, samen met het spoor te verwijderen. We kunnen zelfs verwijderen van de zang en kan alleen maar luisteren naar de achtergrond muziek. De normalizer functie helpt bij het egaliseren volume en houdt het volume in dezelfde modus gehele spoor. Ten slotte is de toonhoogte en het tempo functies zijn de perfect werkende functies in deze software. We kunnen de toonhoogte van de hele song houden het tempo originele veranderen en we kunnen het tempo bijhouden toonhoogte hetzelfde te veranderen. Het is een geweldige functie, zoals soms het lied is misschien goed, maar het verhogen van het tempo maakt het beter.

Hoewel het schrapt bepaalde geluiden, kan het sommige geluiden niet verwijderen wanneer deze geluiden en zang op hetzelfde moment worden gehoord.

conclusie:

Ik heb een geweldige tijd met deze software. Hoewel niet geweldig, het is de beste in zijn soort.

Ten slotte is een geweldig hulpmiddel raakt muziekliefhebbers

Ingezonden door Hislam op do, 2008-01-17 01: 39.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
Zodra u leren hoe u dit programma te gebruiken, wordt het een uitstekend hulpmiddel voor iedereen.
nadelen:
Er is geen handleiding dus uitzoeken hoe werkt dit ding was een grote pijn voor mij. Er kan ook een beetje meer functies. De hulp en steun had beter gekund.
review:

MP3 Doctor is een unieke editing tool waarmee de gebruiker om nummers van hun gading te bewerken. Voor abour $ 20 dollar dit ding is de beste het wordt. Ook al doet gebrek sommige functies, het biedt een aantal andere grote toepassingen:

Trim: deze functie kunt u de toonaangevende en eind stilte van een song te wissen.

Equalize: deze functie kunt u het geluid, kwaliteit, sfeer en de kleur of textuur van je muziek te bedienen.

Karaoke: Gebruikt om stemmen uit de muziek te verwijderen. Helaas werkt het niet. Im proberen om erachter te komen hoe je het aan het werk.

Tempo: Dit is een vrij leuke functie. Het maakt het mogelijk iemand te bespoedigen een nummer zonder dat dat 'chimpmunk "effect.

Hoewel het heeft een aantal nogal verbazingwekkend en coole functies doet het ontbreken in sommige gebieden. Het enige wat ik zoek in een product is hoe goed hun hulp en steun is. Helaas is dit product niet aan mijn verwachtingen. De hulp was gewoon niet te snijden. Een ander probleem is de Karaoke app. Het schept en leeg bestand en i cant niets mee doen.

Zelfs met deze gebreken is dit de beste muziek-editor die ik heb gezien in een tijdje.

conclusie:

Grote muzikale tool. Niets beters te hebben!

Handig hulpmiddel voor uw muziekcollectie

Ingezonden door acorba67 op wo, 2007-10-03 11: 15.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
Zeer intuïtief ook voor beginners
nadelen:
Sommige functies zijn in de beta fase. Misschien een conversie functie tussen de verschillende formaten kan een plus
review:

Met MP3 Doctor je kunt werken aan mp3 bestanden. U kunt veel activiteiten te doen zoals:

  • Normaliseren: Met deze functie kunt u het niveau van een Mp3 of Wav om al uw bestanden te standaardiseren te passen, maar het biedt ook de mogelijkheid om de dynamische niveau 'binnen' het lied te veranderen. Dit betekent dat de lage elk deel van een nummer wordt genormaliseerd naar de hoogst mogelijke waarde te verhogen zonder vervorming.
  • Trim: deze functie kunt u de toonaangevende en het einde stilte van een song te wissen.
  • Resample: Resample functie laat u kanalen (mono of stereo), kwaliteit (hoog, midden en laag), bitrate en SampleRate aan te passen.
  • Egaliseren: Thia functie et u het geluid, de kwaliteit, de sfeer en de 'kleur' ​​van je muziek te bedienen.
  • Stel ID3-tags
  • Karaoke: Is een Vocal Remover. Ik heb het geprobeerd, maar het werkt niet. Het creëren van een leeg bestand.
  • Wijzig Tempo / Pitch: De Tempo-functie laat u de BPM van een song. De Pitch: functie laat de gebruiker toe om de toonhoogte veranderen zonder het tempo van een lied

U kunt ook Encode (van WAV naar MP3) en decoderen bestand (van MP3 naar WAV)

conclusie:

Een goed hulpmiddel voor base mp3 functies

Eenvoudig maar zeer nuttig

Ingezonden door VCMethod op vr, 2007-02-02 22: 02.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
efective, gemak in gebruik
review:

Ik moet zeggen dat mijn eerste indruk was niet veelbelovend over MP3 dokter, ik dacht dat ik zou kunnen doen veel whit doen, want de interface is lelijk, en het zag er heel eenvoudig. Maar toen ik begon te gebruiken, ik was echt verrast hoe efective hij echt is.

Ik bedoel, het is eenvoudig, maar ook de belangrijkste en meest gebruikte audio-editing-functies. U kan normaliseren, trim, resample, u hebt equalizer, u kunt het tempo van je liedjes te veranderen, kunt u ID3-tags te zetten. En voor zover karaoke-functie, moet ik zeggen dat u cant aspect veel van.

Ik bedoel een heleboel mensen die geen ervaring hebben whit audio software kunnen denken dat je gaat om een ​​duidelijke instrumentaal bij elk nummer dankzij de karaoke-functie hebben, maar dat is niet het geval. U kunt deze functie alleen op nummers die een eenvoudige vocale patronen.

Als je een probleem hebt whit snelheid, volume, lengte en andere eenvoudige problemen zoals dat, kunt u ze heel gemakkelijk vast te stellen. En de kwaliteit is geweldig.

conclusie:

Voor deze prijs is het een goede audio-software.

Eenvoudig maar zeer nuttig

Ingezonden door VCMethod op vr, 2007-02-02 22: 02.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
efective, gemak in gebruik
nadelen:
niets echt relevant
review:

Ik moet zeggen dat mijn eerste indruk was niet veelbelovend over MP3 dokter, ik dacht dat ik zou kunnen doen veel whit doen, want de interface is lelijk, en het zag er heel eenvoudig. Maar toen ik begon te gebruiken, ik was echt verrast hoe efective hij echt is.

Ik bedoel, het is eenvoudig, maar ook de belangrijkste en meest gebruikte audio-editing-functies. U kan normaliseren, trim, resample, u hebt equalizer, u kunt het tempo van je liedjes te veranderen, kunt u ID3-tags te zetten. En voor zover karaoke-functie, moet ik zeggen dat u cant aspect veel van.

Ik bedoel een heleboel mensen die geen ervaring hebben whit audio software kunnen denken dat je gaat om een ​​duidelijke instrumentaal bij elk nummer dankzij de karaoke-functie hebben, maar dat is niet het geval. U kunt deze functie alleen op nummers die een eenvoudige vocale patronen.

Als je een probleem hebt whit snelheid, volume, lengte en andere eenvoudige problemen zoals dat, kunt u ze heel gemakkelijk vast te stellen. En de kwaliteit is geweldig.

conclusie:

Voor deze prijs is het een goede audio-software.

Eenvoudige, maar belangrijke Wave Doctor

Ingezonden door clickkarthi op vr, 2007-02-02 08: 19.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
Eenvoudige, maar belangrijke Wave Doctor
nadelen:
Niet dat ik kan zien
review:

Ik heb veel Audio Editing Software, waar ze zeggen dat het mp3, medio, wav, wma, wog zal omzetten, maar slechts enkele van hen goed te laten werken. Maar Mp3 arts Zoals gewoon genoemd als Mp3 Doctor Het is zeker een arts voor mp3 en wav-bestanden.

Ik heb net gedownload en geïnstalleerd, mooi design en goede compatibiliteit zoals het openen van enkele mp3 bestand en de gehele map. De Single-modus en Batch Mode was leuk en ik hou van de Batch-modus heel veel. Benadrukken kenmerken van deze software is het Karoke, Wow man zelfs thoug gedownload ik het als een gratis versie het was geweldig en mijn teamleden waren verbaasd om mijn karoke werk te zien. goed dank u mp3 arts.

Ik testte het volume normalizer, converter, resampler, equalizer en alles werkte prima en wornderful workd gedaan. Het enige probleem dat ik geconfronteerd met deze software is dat ze alleen 20 taak allwed. Grapje.

Tot slot als je het mij vraagt ​​wat de goede software voor mp3 en wav omgezet zal ik blindelings zeggen Mp3Doctor. en niet te vergeten de karoke werk te noemen.

conclusie:

Mooie applicatie met een eenvoudige interface. De moeite waard om de toepassing als deze.

Een fatsoenlijke MD For An MP3

Ingezonden door MNK2007 op di, 2007-01-16 19: 06.
Auteur's Product Rating:
Makkelijk te gebruiken:
Geluidskwaliteit:
effectiviteit:
Help / Ondersteuning:
Voors:
Grote setup met een eenvoudig te gebruiken functie line-up te gebruiken.
nadelen:
Karaoke werkt niet op sommige complexe vocale patronen.
review:

Arts, dokter, oh de term die zo zwaar op iets dat kan "om zo te zeggen" fix alles wordt gezet. Toen ik naar het kantoor van de dokter wil ik mijn probleem opgelost. Ik wil niet te betalen en te ontvangen advies dat niet werkt.

Dit programma, MP3 Doctor ik voel is net als een echte dokter. Toen ik onlangs gedownload en gebruikt dit programma op mijn computer vrienden Ik vond het zeer eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Kortom voor minder dan $ 20 dollar ik was in staat om te bewerken, te repareren, remix, te versnellen, vertragen of zelfs wat karaoke met zijn vocale remover. Begrijp me niet verkeerd!

Dit programma zal de meeste van deze dingen te doen top notch, maar je krijgt waar je voor betaalt. Verwacht geen enkele plaat studio remix dat gaat om het aan de clubs of worden gebruikt als de beat in een nieuw rap lied! Dat is niet wat dit programma bedoeld is. Het is bedoeld om te worden gebruikt om uw bestanden te bewerken thuis of als u een DJ bedrijf. liedjes, remix songs bewerken, vertragen liedjes, niet geheel nieuwe meesterwerken creëren.

MP3 arts maakt niet alleen de gebruiker de tracks bewerken door te snijden, toevoegen of bemonstering delen. Een heel nette functie die ik hield absoluut op deze bijzondere programma was de mogelijkheid om het tempo (snelheid) van de song veranderen zonder de toonhoogte (zang hoger of lager met de snelheid veranderen).

Met deze functie geef ik een A ++++ omdat ik, ik, ben een DJ en zijn er nu al meer dan 6 jaar en ik waardeer het kunnen versnellen of vertragen een lied zonder dat het klinkt als de chip monniken. Ridin 'Dirty klinkt niet goed wanneer gezongen door de chipmunks, geloof me! Over het algemeen, zoals de titel van mijn review! Een fatsoenlijke MD

Een arts in de wereld van vandaag is geen God! Gelieve niet te verwachten dat dit programma. MP3 arts verdient waarschijnlijk 9 op de 10 schaal gewoon omdat het dingen die de meeste andere programma's kunnen niet voor minder dan $ 20 bucks doen kan doen.

Zoals ik al eerder gezegd, ik hou het tempo functie zonder dat de chipmunks! Ik gebruik het als ik DJ'ing in staat zijn om twee nummers perfect in elkaar te mengen als één. Je hebt een dat is 84 BPM (beats per minuut) en je hebt een ander dat is 106, kunt u de 84 brengen tot 94 en breng de 106 neer dat, oh wat een remix te passen.

Ik persoonlijk houd dit programma heel goed heb ik vond het erg handig met mijn DJ'ing en echt voor iedereen die van muziek houdt en houdt van prutsen met het in hun extra tijd, ik geloof dat ze het leuk vinden. Voor een professional die verwacht top-of-the-line prestaties, niet zo veel.

Het is een fatsoenlijke MD, het alles doet het zegt dat het zal doen, maar niet veel meer. hier geen verborgen schatten. Alle aspecten van MP3 Doctor zijn upfront, kan bewerken, wijzigen tempo, en veranderen MP3 & Wav bestanden in bepaalde manieren. Dit programma is een koud waard vangen voor de meeste!

conclusie:

Hoesten, niezen, koud, of gewoon wat lappendeken nodig? 9 keer van 10 de MP3 arts kan uw kwalen te genezen.

---

 

 

 

Mp3 Doctor | KENMERKEN { normaliseren | trimmen | Mp3 Resample | Mp3 Equalize | Mp3 Encode
Mp3 Decode
| Single Mode | batchmodus | Karaoke | Tempo | toonhoogte }
BESTELLEN | DOWNLOAD | CONTACT

support@mp3software.com

© 2003 Mp3Doctor
Alle rechten voorbehouden.